Свердлильні верстати для куль

Свердлильні ювелірні верстати побутового та промислового призначення

Ми пропонуємо вам повний ряд свердлильних верстатів для бус, які зараз є на ринку. Ціни на свердлильні верстати коливаються від 105 доларів до 2200 в залежності від бренду і країни виробника.

На даний момент свердлильний верстати для свердління куль виробляються в таких країнах: Польща, Китай і Корея. Свердлильні верстати від Авалон і Роджер польського виробництва відрізняються від китайських ціною, вагою і точністю налаштувань по центрам. Втім, свердлильні верстати китайського і корейського виробництва ні чим не гірше, при правильних налаштуваннях виконувати ті ж завдання, переважна більшість янтарщіков користуються саме цими верстатами.

Китайські свердлильні верстати оснащені двигунами різної потужність від мінімальної 180 Ватт до 600 Ватт в серії побутового застосування. Крім того, з професійної серії коштувати виділити так звані двох сторонні свердлильні верстати для куль з дуже високими технічними характеристиками.

У нас ви можете купити крім свердлильних верстатів і основні вузли і деталі до них: електродвигун, станину, педаль пуску і зупинки верстата, пластикові та металеві цанги, поворотний редуктор, регулятор швидкості.


Посилання на свердлильні верстати для куль бурштинових – http://wp.me/P7CvIG-175