Свердлильний верстат для свердління бурштину (оригінал), бурштинових куль, бурштину та перлів KYD A / B

Гарантія 12 місяців.

Увага
Почастішали випадки підробок даного верстата, підміни якісного південно-корейського двигуна на китайський і подальшого продажу деякими інтернет-магазинами під виглядом оригінальних.
Два основні ознаки автентичності корейського дриля KYD:
На корпусі двигуна лита напис «Made in Korea» збоку і ззаду (у верстата з потужністю двигуна 380 Вт)
Захисна голограма збоку двигуна з брендом KYD (біля верстата з потужністю двигуна 240 і 380 Вт)

Звертайте увагу на потужність купується верстата, існують моделі з потужністю 200 Вт і менш, але даної потужності не вистачає для нормального процесу свердління без зупинок і без «закушування» свердла.

Після транспортування даний верстат для свердління (як і будь-яке інше промислове обладнання) потребує додаткової центрівці двигуна щодо центру оброблюваної деталі. Даний процес займає всього кілька хвилин, є інтуїтивно простим і не вимагає спеціальної підготовки. Центрованим двигун перед транспортуванням абсолютно безглуздо, так як в процесі транспортування центрування зіб’ється.

Даний верстат відмінно впишеться в лінію обладнання для виготовлення бурштинових куль з бурштину в домашніх умовах.
Також даний верстат відмінно підійде для пооізводства ювелірних прикрас з перлів.
Ювелірну майстерню або любителям хендмейд для яких виготовлення прикрас є хобі.

Відмінність горизонтального верстата для свердління бурштину і бурштинових куль від «класичних» вертикальних свердлильних верстатів, де шпиндель ходить всередині шпиндельної бабки і обробляється деталь нерухома, полягає у відсутності шпинделя як такого (так як в ньому зовсім немає потреби) – трьохкулачковий патрон напресованной прямо на вал двигуна, при цьому ріжучий інструмент коштує на місці.

Через специфіку технологічної обробки матеріалу (бурштину, перлів і іншого каменю) заготівля майбутнього виробу сама «йде» на ріжучий інструмент (свердло), при цьому щоб при виході свердла не трапилася відколу або не пішла тріщина майбутній виріб сверлится наполовину, після цього перевертається на 180 градусів і досверлівается з протилежного боку.

Набір пластикових і латунних затискачів різного діаметру для надійної і безпечної фіксації заготовок майбутнього прикраси. Втулки виготовляються спеціально з пластика і м’якого кольорового металу – латуні, щоб не пошкодити при затиску крихкий і ніжний матеріал майбутнього виробу.

Двигун закріплений до основи 4-ма основними гвинтами і 4-ма гвинтами, які надають можливість центрування (калібрування) двигуна щодо вироби яке сверлится або децентровкі при потребі свердлити під невеликим кутом.
Високоточний трьохкулачковий патрон без биття, який затискає свердла (та інші витратні матеріали для бурштину та перлів) діаметром від 0.3 до 4.0 мм
Підставка в яку падають вироби після розкриття лещат для безперервного процесу роботи
Лещата
Сталевий осьової гвинт c точної різьбленням, що забезпечує величезний ресурс роботи і рівномірне переміщення обох притискних губок лещат
Двигун захищений від попадання бруду і стружки металевою пластиною, але в той же час відмінно охолоджується завдяки вентяліціонним отворів розташованим в зазорі між пластинами і мотором
Вал двигуна обертається в шарикопідшипнику, що забезпечує ідеальну центрування і відсутність биття свердла, яким сверлится бурштин – цим забезпечується ідеальна циліндрична форма отвору в бурштинової заготівлі
Можливість багаторазової зміни щіток забезпечує величезний ресурс експлуатації двигуна
Надійне лите чавунне підставу на гумових ніжках додає верстата стійкість і усуває будь-яку вібрацію
Регулятор оборотів з плавним (лінійної) регулюванням
Педаль, яка звільнить ваші руки для повного занурення в робочий процес

Габарити верстата

Залишити відповідь